Николина Ангелкова се врече пред Бога на любимия си Христо

Приятели от САЩ, Испания, Индия, Австралия и България, както и работещи в Европейската комисия и Световната банка, се събраха в събота в столичната църква “Света Параскева”. Поводът – църковният брак на транспортния министър Николина Ангелкова с любимия Христо, съобщава „24 часа”.
Първата жена, начело на транспортното министерство, вече носи неговата фамилия, тъй като гражданският им брак бил преди няколко месеца в по-тесен семеен кръг.
Както вече 24rodopi.com писа, служебният транспортен министър е от Кърджали. Николина Ангелкова е дъщеря на собственика на пътно-строителната фирма „Графит комерс” Панайот Панайотов.
Църковната сватба и партито с гостите били планирана от двамата преди около 10 месеца, разказаха близки на министъра.
Николина и Христо се запознали преди 5 г. в Бостън, когато и двамата карали курс в “Харвард бизнес скул”. Тя – по програмата за ръководни кадри “Развитие на лидерските умения”, а той по управление и мениджмънт. От Харвард са и познанствата им с гостите, дошли у нас за церемонията. Сред тях бе и атрактивна индийка, облечена в екзотично сари.
Христо Ангелков се занимава с бизнес с недвижими имоти. Двамата имат дъщеричка Далия, на 6 месеца. Докато мама е заета, тя се радва на грижите на неговите и нейните родители, на които младоженците са много благодарни.
Тържеството в събота вечерта беше много стилно, присъстваха и колеги на булката от транспортното министерство, казват нейни близки. Кумували им семейни приятели. Разбира се, валели и поздравления от колегите от служебния кабинет.
Дъщерята Далия вероятно пак ще бъде при баба и дядо, тъй като министър Николина Ангелкова продължава с инспекциите по страната – този път ще провери състоянието на жп отсечката Пловдив-Бургас.
24rodopi.com
hard admin

*

Top