Нито един кърджалиец не влезе в банкерската партия „България без цензура“ с лидер Николай Бареков

Нито един кърджалиец не е участвал в учредяването на партията „България без цензура”, зад която стои известен български банкер, е чийто лидер е бившия телевизионен водещ в Тв7 Николай Бареков. Около 3 000 души бяха докарани от различни региони на страната с автобуси в София, за да участват във форума в Националния дворец на културата. Сред пристигналите нямаше хора от регион Кърджали, поясниха за 24rodopi.com учредителите.
Малък скандал гръмна около пловдивската група, за която се твърди, че е платена от олигарха от БСП Георги Гергов.
Копирайки Симеон Сакскобурготски, новият политик Николай Бареков поиска 2920 дни, за да оправи държавата. Той иска да бъде министър-председател два мандата.
„Когато дойда на власт ще изкореня корупцията, при моето управление ще има съд за политици, а откраднатите пари по офшорни сметки ще бъдат конфискувани и върнати за социални програми. Българските пенсионери да не се отчайват, а да гласуват за нас, за да оставим младите хора в страната и да подобрим жизнения стандарт в държавата”, призова младият политик пред учредителите на партията, сред които имаше и роми.
„Питая добри чувства към Симеон Сакскобурготски, той искаше 800 дни ние искаме два мандата управление. В средата на първия ще има рязко подобряване на доходите на хората и икономическия им статус. В края на втория мандат ще поискаме Велико народно събрание и нова конституция. Ще искаме тотално намаляване и свинане на партийните субсидии и  отпадане имунитета на депутатите. Ще съживим с бързи темпове българската икономика и ще върнем българската индустрия на нивата на социализма. Гарантираме икономически възход, сигурност за децата майките и българските пенсионери. Нашият противник номер едно са БСП и ДПС, искаме отстраняването на тази симбиоза от властта”, заяви Бареков.
hard admin

2 Comments

  1. Татко said:

    За какво ли да ходи? Тан са интелигентни хора а кърджалийците явно искат да ги шие Веждито… И после ревете,че нищо не се случва в тая държава!

  2. Тони said:

    Ами то от кърджали само качулки и забрадки има там, те си гласуват за тяното си фесче как да има подкрепа за нас за тях е важно Чалмата да е избран и само да крадът България и гледат колкото се може повече измет и вкарват тук за тях не е добре да ги гонят и да ги съдят ……

*

Top