Нова версия за кафето на Местан и Борисов: Журналисти я организирали!?

“Първо искам да честитя рождения ден на Ахмед Доган (навършва 60 години – б. р.). Сега ще размътя главите на всички анализатори. Много се забавлявам да слушам всякакви анализатори и политолози в България. Сергей Станишев наговори такива глупости, че Кърджали щял да иска референдум, че нещата били страшни. Срещата ми с Местан беше отворена за медиите. Политическите лидери трябва да даваме пример, че няма никаква опасност в града. Тази среща я организираха медиите и ние нямаше как да откажем”, това заяви днес в столицата лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Ще припомним, че на 22 март първи 24rodopi.com съобщи, че лидерите на ГЕРБ и ДПС ще пият кафе в Кърджали. Това стана след изявление на Бойко Борисов в залата за семинари на един от хотелите в Главатарци, където миналата събота заседаваха 150 активисти на МГЕРБ. Борисов дори посочи заведение, което се намира в съседство на ограбената „Уникредит Булбанк”. Чрез пресцентъра си Местан отговори, че е готов да почерпи Бойко Борисов с кафе в клуба на движението в квартал „Възрожденци”. По-късно го покани в неутралното заведение „Марая”, което както вече 24rodopi.com писа, вече ще се казва „Марая – Толерантност”.
Както вече 24rodopi.com писа, след като разбра, че в “Марая” не предлагат турско кафе, Борисов пи само минерална вода “Банкя”, а Местан – кафе еспресо и вода. Лидерът на ДПС плати 4.50 лева.
hard admin

*

Top