Нова площадка за стрийт фитнес в центъра на Кърджали (снимки, видео)

Площадка за стрийт фитнес бе открита до някогашния паметник на Георги Димитров в центъра на Кърджали. Жителите на града край Арда получиха новата придобивка на 3 март.
Лентата прерязаха президентът на Лайънс Клуб в Кърджали FITNES1Никола Чанев, областният управител Илия Илиев, депутатът Цвета Караянчева и кметът Хасан Азис в присъствието на дистрикт управителя на дистрикт 130 България Пламен Чингаров. Инициативата за площадката е на Лайънс клуб в града, като парите са събрани на благотворителни балове на организацията. С финансови средства помагат Община Кърджали, депутатът Цвета Караянчева и още 50 дарители.
Само уредите възлизат на 10 000 лева.
„Страхотно съпричастни бяха всички, радваме се, че успяхме да осъществим тази наша идея. За инициативата от клуба са проведени два благотворителни бала. Ще бъдем безкрайно удовлетворени, ако виждаме фитнес площадката, изпълнена с деца и родители”, обяви Никола Чанев.
„Организацията ни повече от 100 години подпомага хората в здравословния начин на живот. Надявам се площадката да се ползва от всички, които искат Кърджали да бъде едно привлекателно място за туризъм, живот и бизнес”, заяви Пламен Чингаров.
„Когато хората са свободни и духът им е свободен, те могат да даряват и  да мечтаят. Да правят хубави неща за децата, за децата на Кърджали. Лично аз в свободното си време ще посещавам площадката, защото е едно прекрасно съоръжение, прекрасен подарък”, каза Цвета Караянчева.
„Да си пожелаем всички заедно да работим така, че България, нашата страна, нашият град, нашето селце да станат още по-хубави и желано място за нашите съграждани, които да останат тук си трудят за просперитета на страната ни”, заяви Хасан Азис.
24rodopi.com
На снимките:
Тържественото откриване на новата площадка;
Хасан Азис и Никола Чанев изпробваха един от уредите

hard admin

*

Top