Новината в снимки: Запознаха се в сайта, направиха си бебе, Евроклубът показа другото

Евроклубът при  СОУ „П. Р. Славейков”, с ръководител преподавателят Димитър Димов организира на 14.02. парти по случай двата празника – Св. Валентин и Трифон Зарезан.

Събитието бе открито с видео, което  показа съвременното запознанство на двойките. А именно сайт за запознанства. Двама младежи се срещат, благодарение на такъв сайт, след което се стига до сериозно обвързване и дете.

В главните роли се превъплътиха Кристина Топалова от 12 а и Тодор Алексиев от 11 б клас. Те са и част и от Театралната школа в училището.

Организираха се и  много забавни игри, в които успяха да се включат голяма част от публиката, както и директорът Милко Багдасаров.

Друга изненада на вечерта бе блиц интервюто с Милко Багдасаров, учителят по история Георги Кючуков и абитуриента от 12 в клас Иван Радоев.

И на парти, като на парти. Без музика не  може. Кристина от 12в клас изсвири прекрасна любовна мелодия на пиано и същевременно изпя няколко песни, с които поздрави гостите. Имаше и награди и за най- добре изпълнена българска песен на любовна тематика…

Евроклубът начело със своя председател Сибел Шакир и президент Нарин Ибрям продължава със своите инициативи, като създава и нови традиции.

hard admin

*

Top