Новината в снимки: Правителствен десант на Орешарски за бъдещето на Източните Родопи (обновена)

Истински правителствен десант направи премиерът Пламен Орешарски в Кърджали. Точно в единадесет часа министър-председателят пристигна в града край Арда, а стотици кърджалийци го посрещнаха с овации пред сградата на областната и общинска администрации. Заедно с него са земеделският министър Димитър Греков, министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева, екоминистърът Искра Михайлова и зам.-министърът на културата Велислава Кръстева.

Орешарски бе посрещнат от кмета на Кърджали Хасан Азис и областният управител Бисер Николов.
Около час и половина се очаква да продължи срещата на премиера и министрите със седемте кмета на кърджалийските общини. На срещата са и народните представители Мустафа Ахмед, Ердинч Хайрула и Милко Багдасаров.
Двама души посрещнаха Орешарски с плакати „Оставка”. Един от тях бе и бивш работник от ОЦК, който стана известен по време на протестите за неизплатени заплати миналата година, след като хвана за гушата един от протестиращите, който „оплю” помощта на тогавашния премиер Бойко Борисов относно казуса „ОЦК”. Малцината протестиращи пуснаха в небето балони, на които беше закачен надпис “Оставка”.
hard admin

*

Top