Новият областен управител на Кърджали встъпи в длъжност

Новоназначеният областен управител на Кърджали Бисер Николов встъпи в длъжност днес сутринта, съобщиха от екипа му.
Основните приоритети в работа ми ще бъдат свързани със разрешаването на  социалните проблеми,  с развитието на бизнеса и разкриването на нови работни места, с нормализиране на отношенията с местната власт и запазване на добрите взаимоотношения между различните етноси в областта, заяви Бисер Николов.
Тази седмица областният управител започва обиколка в общините. Той ще се срещне с жители, кметове на общини и на населени места. Искам да чуя от хората какви са проблемите им, заяви на пресконференция Бисер Николов.
Новият областен управител ще се срещне и с представители на бизнеса в областта. През тази или следващата седмица той ще приеме управителя на област Комотини. Предстоящата визита е по желание на гръцката страна, делегацията ще премине на наша територия през прохода Маказа. 
Временно изпълняващият длъжността областен управител на Кърджали Асен Тюрдиев символично предаде властта като връчи печата на областната администрация и ключовете и му пожела да надгради постигнатото.
Кърджалийци подариха на областния управител цветя с пожелания за успешна работа. Бисер Николов получи като подарък и портрет на Васил Левски със заръката да не забравя за заветите на Апостола.  
hard admin

*

Top