Нов гаф на строителите на „Водния цикъл“: Превърнаха „Райко Жинзифов“ в улица без изход, но не сложиха знак – шофьорите ги "поздравяват" с „Мама ви….“

Нов гаф сътвориха строителите на „Водния цикъл” в Кърджали, които в момента разкопават улица „Райко Жинзифов”. Те я превърнаха в улица без изход, но забравиха да поставят такъв знак и стотици водачи на МПС-та се опитват безуспешно да минат през нея, за да стигнат центъра на града. Те се връщат обратно и съвсем логично,  от събота насам най-много ругатни и псувни се отправят именно на улица „Райко Жинзифов”.
„Стотици коли всеки ден минавахме по тази улица, покрай училище „Славейков”, за да стигнем до центъра. Знаете, че едното платно на булевард „Ботев” е затворено все още от тези строители и за да избегнем задръстванията, се налагаше да ползваме заобиколните маршрути – или по „Райко Жинзифов”, или покрай търговски комплекс „Рожен”. Разбираме, че част от улица „Райко Жинзифов” е в ремонт и има лента за живеещите в блокове 14 и 15, но ако кърджалийци правят този ремонт, те трябва да са наясно, че тази отсечка е особено натоварена и е гаф да не се постави знак за улица без изход. Защо трябва все да ги „поздравяваме” на майка тези строители?”, гневят се водачите от тази част на квартал „Възрожденци”.
hard admin

*

Top