Обитателите на Блока на ужасите: SOS, ще тръгне зараза!

„Миризмата във входа е нетърпима. Огромни мухи излизат през разбитата врата на апартамента, в който бе открит труп на възрастна жена, и разнасят зарази. Вътре е нацвъкано с фекалии, урината е попила по килими и завивки. В жилището е по-мръсно от градско сметище. От блок 35 ще тръгне нещо страшно, ако ХЕИ (Регионалната здравна инспекция – б. р.) не вземе бързо мерки”, това заявиха пред репортер на 24rodopi.com живеещите във входа на блока в квартал „Възрожденци”, където син и дъщеря са живели месеци наред с труда на майка си.
„Не знаем какво да правим. Алармирахме полицията, че нещо зловещо има в апартамента. От полицията не са ли сезирали здравните органи? Пети ден чакаме те за дойдат в блока”, добавиха добавиха обитателите на Блока на ужасите.
Съседка е виждала как приживе покойницата е вървяла из апартамента си и да уринира ходейки из коридорите. „Беше болна. Кашляше тежко. Нямаше кой да я закара на лекар. Ние се опитахме, но достъпът до жилището беше изключително трудно. Психично болният син и сестра му не отваряха вратата на никого”, разказаха съседите.
Още за случилото се в Блока на ужасите – четете по-късно тук

—————————————————————–
Само сега СПЕЧЕЛИ ЛАПТОП SAMSUNG и още 509 страхотни награди! Виж

hard admin

*

Top