Обраха шампионите Колев и Митев в Албена

Крадци са влезли в наетата от шампионите по плажен волейбол Константин Митев и Николай Колев къща и са задигнали най-ценните им вещи, докато те са атакували първото място в турнира „Албена`2013″.
„Радостта от победата ни бе помрачена и от това, че ни обраха ценните вещи от къщата, която бяхме наели.  Все пак ще отпразнуваме успеха, но нормално.  Ние не сме силни по баровете…”, заявиха двамата кърджалийци след като спечелиха и този турнир от Националната верига по плажен волейбол за мъже. На финала те победиха друга кърджалийска двойка – Мирослав Градинаров и Теодор Маринов.
“Във финала бяхме максимално концентрирани, защото паднахме от същия противник преди това.  Този път показахме, не добра, а страхотна игра и показахме категорично, че сме най-добрият отбор в България. Не ни хареса това, че организаторите на турнира не ни наградиха с купа и медали.  Това е важно за всеки един спортист “, заявиха пред камерата на Бг волейбол Колев и Митев.

На снимките:
Депутатът и шеф на плажния волейбол у нас Милко Багдасаров поздравява кърджалийците, заели призовите места на турнира в Албена
Победителите Митев и Колев 

—————————————————————–
Само сега спечели смартфон SAMSUNG и още много награди!виж

hard admin

*

Top