Общинари за ЧРД на кмета: И ние като вас ненавиждаме предателите!

„Оставете Беширов да работи за своя град, за хората, за Неделинска община, за България!”. Това казва на „висок глас” по-голямата част от населението на родопската община, се чете в поздравлението на общинските служители по повод 60-годишнината на кмета Стоян Беширов, съобщават колегите от 24smolian.com и всекидневника „Родопи Смолян”. Поздравлението е публикувано на сайта на местната администрация. Служителите пожелават на градоначалника „да устои на бурите”, които бушуват около него.
Припомняме, че Беширов бе задържан, като срещу него бе повдигнато обвинение в извършване на престъпления по служба, а от прокуратурата поискаха той да бъде отстранен от служба. Кметът е обвинен за това, че в периода от 01.01.2012 г. до 24.10.2014 г. в Неделино, при условията на продължавано престъпление, като извършител, не е изпълнил и е нарушил служебните си задължения, произтичащи от Закона за обществените поръчки, и с това е ощетил общинския бюджет в размер на 902 465 лв. Четири са обществените поръчки, които са причинили имуществени и неимуществени вреди на община Неделино от страна на кмета. И в четирите случая действията на Беширов са облагодетелствали трети лица, посочват от прокуратурата.
„Искаме да знаете, че ние сме с Вас, стоим твърдо зад Вас и ненавиждаме също, колкото и Вие предателите, които се опитаха да спрат нашето движение напред в името и за разцвета на нашето родно Неделино. Вярваме, че това няма да им се отдаде, защото сме заедно, защото истината е на наша страна”, посочват служителите на общината в поздравлението си към кмета.
24rodopi.com
hard admin

*

Top