Общинският съветник Огнян Иванов – номинация за временен областен управител на Кърджали?

Общинският съветник от ГЕРБ Огнян Иванов е предложен за временен областен управител на Кърджали, съобщиха за 24rodopi.com отлично осведомени източници.

Както вече 24rodopi.com писа, областният управител Бисер Николов е издигнат за кандидат-депутат в листата на БСП, от гражданската квота. За неговото място на бюрото на служебния премиер Георги Близнашки имало 4 имена – на Огнян Иванов, на сегашният главен секретар на Областната администрация Неджатин Салим и още „две имена на добри администратори, но твърде обвързани с партии”.
Огнян Иванов е общински съветник в Кърджали от групата на ГЕРБ. Свързан е с Тракийското дружество. Преди 4 години формацията подкрепяше БСП.
„Огнян добър финансист и администратор, в момента работи в земеделската служба. Ако служебният премиер не подпише заповедта за назначение, единствено ще е заради тясната обвързаност с ГЕРБ и заради очакваните атаки от ДПС и други формации. Иванов и Илия Илиев са най-яростните противници на Общинската администрация в Кърджали, което демонстрират вече трета година”, разкриха за 24rodopi.com запознати с номинацията на Огнян Иванов за вр. и. д. „Областен управител на област Кърджали”.
24rodopi.com
На снимката: От трибуната на Общинския съвет в Кърджали говори съветникът от ГЕРБ Огнян Иванов – фаворит за вр.и. д. „областен управител”
hard admin

*

Top