Опасни мечти, тъжна реалност: Ще продаваме Ванеса на гърците, ще станем богати!

18 месеца затвор и 5 000 лева за разврат

Двама родопчани със „свежи идеи” за припечелване на сериозни пари от секстуризъм сами паднаха в капана на закона.

Момчилградчанин ще лежи 18 месеца в затвора и ще плати 5 000 лева глоба, а приятелят му от Златоград е с условна присъда и същия размер глоба задето ползвали Ванеса М. с цел развратни действия.

Двамата възнамерявали да разгърнат дейност след отварянето на ГКПП Маказа, защото голям поток мъже от Северна Гърция вече анонсирали желанието си за секстуризъм в Източните Родопи, разкриха запознати с разследването. Момичето, което ползвали за разврат, щяла да бъде първа в групата.

За да избегнат тежки наказания, момчилградчанинът Д. А. и златоградчанинът М. Ж. сключили споразумение с прокуратурата.

Двамата се признават за виновни в това, че в продължение на около 70 дни в края на 2012 година, „в Момчилград на няколко пъти, като продължавано престъпление са набирали В. М. с цел да бъде използвана за развратни действия, независимо от съгласието й, като деянието е извършено чрез обещаване, даване или получаване на облага”. Съдът одобрил споразумението.

Д. А., който вече е бил осъждан, е наказан с лишаване от свобода за срок от 18 месеца, както и с наказание „глоба” в размер на 5 хиляди лева. Определен е първоначален „строг режим” на изтърпяване на наказанието, което да изтърпи в затворническо общежитие от закрит тип.

М. А. е осъден на 2 години затвор, но изтърпяването се отлага за 4 години. Той също е санкциониран с 5 000 лева.—————————————————————–
Най-ниските цени на автомбили в България! Виж тук!

hard admin

*

Top