Орешарски: Приносът на Михалевски в развитието на регионите ще се помни от поколения напред! ГЕРБ: Кърджали загуби изявена личност!

В съболезнователна  телеграма до близките на  видния български политик, експерт и народен представител Димчо Михалевски, министър-председателят Пламен Орешарски изразява своите най-искрени съболезнования по повод неговата внезапна кончина.
„Голяма е мъката ни, че този отдаден на професията, на обществото, на България, вярващ в бъдещето млад човек, си отиде от нас. Загубихме  голям професионалист, добър колега и истински приятел”, пише премиерът.
„Всички ще запомним Димчо Михалевски като ерудиран  професионалист, експерт, който винаги съумяваше да защити политическите си идеи от парламентарната трибуна. Компетентен в професията си, скромен, благороден и отзивчив  – така ще остане завинаги в сърцата на всички, които го познаваха, обичаха и уважаваха”, се казва в съболезнователната телеграма.
„Един достоен човек, който безрезервно отдаваше своите сили, знания и опит за доброто на България. Човек, чийто принос в развитието на регионите ще се помни от поколения напред”, посочва министър-председателят.
Народният представител Цвета Караянчева и ръководството на ПП ГЕРБ – Кърджали поднасят своите искрени съболезнования на семейството, близките и съпартийците на депутата Димчо Михалевски по повод внезапната му смърт. „В негово лице загубихме достоен политически опонент с висок експертен потенциал, човек с размах, който диктуваше темпото на работа в парламентарната група на левицата. Ненавременната му кончина лишава Кърджали и българския политически живот от изявена личност с безспорни професионални  качества. Мир на праха му!”, отбелязват от ГЕРБ.

“Димчо Михалевски беше един от най-компетентните хора в БСП. Изказвам своите най-искрени съболезнования на близките му. Бог да го прости!” , написа във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

hard admin

*

Top