Орхан отвлякъл 27-годишната мома от Каняк по примера на прадядо си, но „булката“ го набила край Чепеларе

Отвлечената девойка в Чернооченско сама набила кандидат-жениха си, който организирал отвличането.
Жената била похитена в събота малко след 17.00 ч. на автобусната спирка в родното си село от маскирани, които успели да я напъхат във „Фолксваген. След 5 км до съседното село Житница похитителите се прехвърлили в друг автомобил с хасковска регистрация и продължили в посока към Асеновград.
Близките на похитената веднага подали сигнал и полицията завардила пътищата в Кърджалийско, Хасковско, Асеновградско и започнало издирването на изчезналата млада жена.
5 часа по-късно тя сама се появила в полицейското управление в Чепеларе и заявила, че била отвлечена от 29-годишния Орхан Фейзи от село Яворово, също в Чернооченско.
Орхан бил лудо влюбен в момата. Той се опитал да й се обясни в любов, но тя му се изсмяла. После на няколко пъти й пращал годежари, но предложенията му за женитба били отхвърляни. Накрая решил да я отвлече, както навремето направил прадядо му. Тогава прабаба му склонила до края на живота си да живее с похитителя си, но Орхан ударил на камък.
Заедно с 30-годишния си брат и близък свой приятел на 22 години организирали отвличането. Отвели момичето в чепеларско село, надявайки се, че там ще я убедят да приеме предложението. Когато момата разбрала кой е организирал похищението й се нахвърлила върху него с юмруци и ритници. Пердахът съвсем отчаял Орхан и той пуснал младата жена да си ходи.
Както вече писахме, тримата бяха арестувани в неделя.
hard admin

*

Top