Отварянето на Маказа влезе в Шатрата на успехите на ГЕРБ

Предстоящото отваряне на прохода Маказа се сочи от ГЕРБ за един от успешните проекти на правителството на Бойко Борисов. Очаква се граничният пункт да заработи в края на месец май.
Разкошна шатра разположи партия ГЕРБ на площад „Централен” в Пловдив, съобщава 24часа. Тя е точно на мястото, където през май 2002 година папа Йоан Павел II изнесе тържествена литургия на открито.
Шатрата на ГЕРБ е съпроводена с изложба от 160 фотоса на инфраструктурни обекти, реализирани по време на мандата на Борисов. Във всяка област са показани снимки с придобивки.
Стара Загора присъства с реновирани училища и детски градини. Област Кюстендил – с новия фонтан в Дупница и уникална екопътека в село Стоб. Селото на Веска Меджидиева – Георги Дамяново с обновен до неузнаваемост парк, Кърджали – с прохода Маказа, Пловдив – с обновения римски стадион и художествено осветения античен театър.
Шатрата утре заминава за Пазарджик и така всеки ден ще бъде в различен български град.

На снимката: България обяви на 16 октомври 2011 година, че граничният пункт Маказа е готов на експлоатация. Днес пътят все още не е готов, но гърците обещаха да са готови до началото на летния сезон.

hard admin

*

Top