Откриха трупа на Мюмюн Рамадан в най-дълбоката част на язовира

Откриха тялото и на 4-тия от семейство Рамаданови, което изчезна във водния ад край Винево в нощта на четвъртък срещу петък. Трупът на 56-годишния Мюмюн Радаман е намерен на дъното на язовира от водолази към 15.30 часа, съобщи от мястото на инцидента репортер на 24rodopi.com.
“Тялото беше в най-дълбоката част на язовира, на десетина метра от стената на напоителното съоръжение”, разказаха за 24rodopi.com спасители.
Погребението на 56-годишния Мюмюн Рамадан ще бъде утре на гробището във Винево.

Семейство Рамаданови бе отнесено от приливна вълна на мост край село Винево. Вчера бе погребан внукът на Мюмюн-четиригодишният Мерт.
Шест дни продължи търсенето на телата на четиримата загинали във водния ад миналия четвъртък. Автомобилът на семейство Рамаданови бе пометен от придошлата вода, носеща кал и дървета, на мост край селото. Семейството било на гости на близки по тъжен повод – самоубил се техен родственик.
Тялото на 56-годишната Ресмие бе открито в петък сутринта, а на дъщеря й – 29-годишната Ширин Рамаданова, в понеделник. Вчера пловдивски водолази откриха най-малката жертва на водния ад – 4-годишния Мерт Рамадан. Тялото бе намерено в тинята, на около 150 метра разстояние от мястото, където бе открито тялото на майката.

hard admin

*

Top