Отнеха му оръжието, отново се сдоби с патлак и… "Гангстер" стреля с пистолет по ученик

Паркинг в кърджалийския квартал „Възрожденци” се превърна в сцена на гангстерски филм в ранния следобед в понеделник. 22-годишен мъж стреля с газов пистолет срещу тийнейджър след кратък спор. Ученикът веднага сигнализира органите на реда, които отведоха с патрулката стрелеца. Само преди седмица пък младият мъж отново е бил задържан от полицаи, които иззели от апартамента му газов патлак, научи 24rodopi.
 22-годишният ходил по улиците с оръжието, показвайки го демонстративно на жители на квартала. Негов комшия тогава му го отнел, а малко по-късно младежът позвънил на телефон 112 с думите „Откраднаха ми оръжието!”. Изпратен на мястото патрул установил, че пистолетът е назаконно притежаван от собственика му и полицаите го иззели.
Седмица след „кражбата” 22-годишният отново се сдобил с патлак, а в неделя вечерта дори заплашвал комшии, крещейки: „Играта свърши, ще се кача горе и ще ви застрелям!”.
„Сонито не е наред, как изобщо са му продали оръжие? Вее пистолета наляво-надясно и натиска спусъка. Сега обаче е имал и патрони. Скара се с ученик от съседния блок и когато момчето се отдалечи, тоя извади патлака и гръмна след него. Момчето започна да бяга и веднага позвъни на полицията”, разказаха хора от квартала, станали свидетели на екшъна.
hard admin

*

Top