Отстраниха двамата виновници за кървавата сряда в „Теклас“

На 16 септември отново е имало сбиване между враждуващи роми в цех№2
Двамата виновници за кървавата сряда в „Теклас” са освободени от работа. Припомняме, че работник нанесе порезна рана на свой колега преди седмица. Вчера пък отново е имало сбиване в цех №2 на фабриката за каучукови изделия. Това съобщиха за 24rodopi.com свидетели на двата инцидента.
„Беше към 16.30 часа, когато двама от работниците от района на Крумовград се сбиха. Успяха навреме да ги разтърват. И в двата случая става дума за роми от Крумовградско”, поясниха очевидците.
22-годишният работник от „Теклас”, който намушка колега във фабриката миналата сряда, е бил освободен от работа още същия ден. Инцидентът стана на 10 септември, около 15.00 часа, във фирмения двор, когато автобусът с работниците трябвало да тръгне за Крумовград. След избухнал скандал в съблекалните на предприятието за каучукови изделия 22-годишен работник нападнал 19-годишен колега, като го наранил с джобно ножче в областта на шията. Съдът призна „нарушителя А.А.А., за виновен в това, че на 10 септември в Кърджали, пред фирма “ТЕКЛАС”, извършил непристойни действия, изразяващи се в скарване и нанасяне на прободна рана на лицето З.Н.Ю., с които нарушил обществения ред и спокойствие”. Наложи му административно наказание  “Задържане в структурно звено на МВР” за срок от пет денонощия.
Освободен от работа е и наръганият.
24rodopi.com
hard admin

*

Top