От нощта на 1 срещу 2 септември Кърджали отново има денонощна аптека

Кърджали отново има денонощна аптека. Първата смяна застъпи в дежурство в нощта на 1 срещу 2 септември.
Денонощната аптека е от веригата „Меаца”. Обектът се намира на улица „Сан Стефано” (бившата аптека „Здраве”), срещу „Лекарския блок”.
Поради засилен интерес от страна на пациенти, верига Народни аптеки „Меаца” открива денонощна аптека, която ще обслужва клиентите в област Кърджали. 24 часа в денонощието ще работи обектът в центъра на града.
„Отдавна нуждата от денонощна аптека и за съжаление – липсата й в град Кърджали, притесняваше нашите съграждани. Естествено е областен град като нашия, който особено през този сезон посреща толкова много туристи, да разполага с подобен обект, който да обслужва клиентите с лекарствени средства от първа необходимост. За жалост години наред кърджалийци бяха принудени да пътуват извън града, за да си купят нужните им лекарства и фармацевтични продукти или трябваше да търсят специализирана помощ през малките часове на денонощието, поради факта, че градът ни не разполага с такъв обект. Този дискомфорт породи у нас идеята за откриването на денонощна аптека, която да работи 24 часа, 7 дни в седмицата. Узря моментът, в който Народна аптека „Меаца” може да предложи услугата, от която всички се нуждаем.
Пожелаваме на клиентите ни здраве и късмет, по-рядко да боледуват, но в случаите когато това се случи, да бъдат спокойни, че има къде да получат професионална консултация и обслужване по всяко време на денонощието!”, каза собственикът на верига Народни аптеки „Меаца” – инж. Фахри Идриз.
24rodopi.com
hard admin

*

Top