Още три кражби! Джебчийките върлували още от края на февруари

Още три кражби са били извършени от гастролиращата джебчийска бригада в областния център, установиха криминалисти от РУП-Кърджали.

Д.И.(38), Н.С.(28) и М.Г.(20) са осъществили рейдове по магазините в края на февруари и на 2 март, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. От търговски обект в комплекс “Орфей” те откраднали дамска чанта с пари и лични документи, от магазин за дрехи на бул.”България” плячката била портмоне с пари и лични документи, от обект за детски дрехи на ул.”Васил Априлов” – тефтер с 20 лв., 100 евро и златен синджир с кръст. Трите гастрольорки са задържани в полицейското управление в Кърджали. Образувани са досъдебни производства.

Както вече 24rodopi писа, гастролираща джебчийска бригада е била задържана през уикенда в Кърджали след извършена серия от кражби на портмонета. Първата жертва на Д.И.(38) от село Зетьово, М.Г.(20) и Н.С.(28) от село Игнатиево се оказала 52-годишна жена, от чиято чанта било измъкнато портмоне с 420 лв. и дебитна карта. Малко след кражбата, извършена в магазин в централната част на Кърджали, от картата били изтеглени 400 лв. В търговски обект на бул.”България” гастрольорките задигнали три портмонета със сумата от 750 лв., 350 евро, дебитна и лична карта. След подадените сигнали в полицията и организираните издирвателни действия триото е задържано. Намерени са портмонетата, личната и двете дебитни карти, както и част от парите.

—————————————————————–
Супер коли на супер цени в най-новия сайт за коли в България!

hard admin

*

Top