Панаир в Крумовград, събор в Равен, празник в Брош

На 4 октомври в Крумовград започва традиционният есенен панаир „Сеид Баба”. Самодейни състави и поп-фолк певицата Пламена ще открият празника в 11.00 часа. На площада в Крумовград ще пеят и народните певици сестри Диневи. Панаирът ще продължи до неделя.
Общинска администрация – Крумовград уведомява, че от 4 до 6 октомври се създава временна организация за движение на пътните превозни средства.
Затварят се за движение, следните отсечки:
– на ул.”Ахрида”, между ул.”Христо Ботев” и ул.”Славянска”;
– на ул.”Васил Левски”, между ул.”Съединение” и ул.”Ахрида”;
Променя се режимът на движение в отсечката на ул.”Съединение”, между ул.”Васил Левски” и ул.”Славянска”, която става еднопосочна с посока на движението от ул.”Васил Левски” към ул.”Славянска”.
Забранява се спирането на ППС на ул.”Славянска” в отсечката между ул.”Съединение” и ул.”Ахрида”, с изключение на леките таксиметрови автомобили.
За паркинг на ППС е определен плаца в бившия казармен терен, като движението на автомобилите в двете посоки ще се извършва по ул.”Княз Борис I” и улицата към Автогара Крумовград.
Леките таксиметрови автомобили ще използват за основна местостоянка разширението на ул.”Славянска” до кафе-аперитив „Тони”.
В събота ще се проведе и традиционен събор в момчилградското село Равен (Чобанка). Общо 11 са есенните маета в община Момчилград, които се провеждат през септември и октомври..
На 5-ти октомври празник ще има и в село Брош. Тържеството ще бъде открито от световноизвестния кларинетист Нешко Нешев, съобщиха организаторите.

—————————————————————–
Специални оферти за зимния сезон 2013/2014 в хотел Рила, Боровец

hard admin

*

Top