Парола "М" в БСП за областния управител?

Кой ще е човекът – Траян Бабунски, Милан Миланов, Милко Багдасаров или Бисер Николов


„Паролата до петък вечер е „М”. Тогава местната организация на БСП ще научи името на новия областен управител на Кърджали”, това заяви за „24х7 Родопи” член на областното ръководство на БСП.
В партията смятали, че Милко Багдасаров е редно да стане „министър за Родопите”, но самият той уверявал съпартийците си, че ще бъде по-полезен на Кърджали и хората му в парламента.
Очаква се в сряда в парламента да мине гласуването на кабинета „Орешарски” и в петък Милко Багдасаров да се върне в Кърджали с новината за новия областен управител. Сред фаворитите за поста са общинските съветници Траян Бабунски и Милан Миланов. Бизнесменът Бабунски смени в Общинския съвет Милко Багдасаров преди дни. Миланов пък наскоро официално обяви, че не иска постове и мисли за пенсия, но за партията бил готов да промени дневния си ред с по-отговорна и тежка работа, каквото е дейността на областния управител. Не е изключено шефът на местен банков клон Бисер Николов, който бе и номер 2 в кандидат-депутатската листа на Коалиция за България, да поеме щафетата за държавническите дела от Иванка Таушанова.
hard admin

*

Top