Патриотите: Приемаме Фейзи Бекир за зам.-министър, но не искаме кандидат на Корман Исмаилов да стане зам.-областен управител на Кърджали

Валери Симеонов, който е един от лидерите на Патриотичния фронт, обяви, че от коалицията нямат възражение срещу назначението на Фейзи Бекир за заместник-министър на финансите.
„След като е кандидатура на ГЕРБ и член на ГЕРБ, нямаме никакво възражение, ние по принцип приемаме назначения от различни етноси, стига да не са членове на протурска или чужда партия”, посочи по време на конгреса на Националния фронт за спасения на България (НФСБ) Валери Симеонов. Очаквано собственикът на телевизия СКАТ бе преизбран за лидер на НФСБ.
Симеонов и другите от Патриотичния фронт обаче са против варианта кандидат на Реформаторския блок, предложен от Корман Исмаилов, да заеме овакантеното от него място на зам.-областен управител на Кърджали.
Както първи 24rodopi.com писа във вторник, Борисов реши зам.-областни управители на Кърджали да станат икономистът Фейзи Бекир и учителят Румен Младенов (на снимката). Тя бяха назначени в сряда, но в петък в 16.00 часа Бекир получи нова мисия – стана третия зам.-министър на финансите.
Издигането на Фейзи Якуб Бекир след разговори между премиера Бойко Борисов и Реформаторите, които настояват на всяка цена да получат мястото на зам.-областен управител в Кърджали. Корман Исмаилов е посочил две имена и очаква следващата седмица да има заповед на Борисов за назначението.
24rodopi.com
hard admin

*

Top