Пиян бизнесмен към съученик полицай: Ще ми вземеш книжката, ама друг път, ще ти я навра в г.за!

Пиян бизнесмен от Момчилград бе оправдан от съда, след като пиян се нахвърли към съученик полицай с думите: „Ще ми вземеш книжката, ама друг път, ще ти я навра в г.за!”. Виновникът отърва присъда, отнесе 2 бона глоба за обида на служител на реда. Първо бизнесменът бе оправдан от Окръжния съд в Кърджали, след като решението на магистратите бе атакувано от Районната прокуратура в Момчилград.
30-годишният мъж е управител на фирма. Той бе изправен пред Темида заради екшън от 10 март миналата година, когато запивал в дискотека в Кирково, припомня агенция Блиц.
Рано сутринта охраната на заведението го изритала навън. Пред дискотеката имало полицейски патрул и пияният поискал огънче от униформените. След това отново се опитал да влезе в дискотеката, но гардовете не го пуснали. Разгневен от отказа, бизнесменът се нахвърлил върху петимата полицаи и започнал да крещи и да ги псува на майка. Нарекъл униформените “боклуци с основно образование”.
Единият от полицаите бил негов съученик и той започнал да крещи, че му е дал 15 000 лева, за да стане униформен. „Аз си плащам, на когото трябва и съдиите, и прокурорите в България не ме закачат”, заявил подсъдимият.
След това той се обърнал към бившия си съученик с думите: “Палячо, ще ми вземеш книжката, ама друг път, ще ти я навра в г…, разбра ли бе, глупак!”.
Накрая белезниците щракнали около китките на почерпения скандалджия и полицаите го отвели в участъка. Магистратите постановиха, че мъжът има вина за непристойно поведение, но не е упражнил насилие върху полицаите. Заради чистото му съдебно минало той се отърва само със санкцията от 2 бона.
hard admin

*

Top