Пиян в 8 часа сутринта се преобърна с „Опел“ край Калинка, „Ауди“ се заби в дърво до Болярци – двама пострадаха, край спирка „Джебел“ блъснаха кон

Водач, употребил алкохол, е катастрофирал в района на село Калинка вчера около 8 часа. “Опел”, управляван от А.Д./30/, излязъл извън платното за движение, блъснал се в еластична ограда и се преобърнал в насрещната лента. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,65 промила. Задържан е в полицейското управление. Взета е кръвна проба за химически анализ. Образувано е незабавно производство. Екип на пожарната служба в Кърджали изтеглил колата и почистил мястото на произшествието.

Двама са пострадали при пътно произшествие в събота около 23 часа в района на село Болярци. Автомобил “Ауди” с водач А.С./29/ се блъснал в крайпътно дърво. При удара пострадали шофьорът, който е със счупена ръка и негова спътничка, която е с наранявания на крака. След преглед в Центъра за спешна помощ двамата са били освободени. Движение с несъобразена скорост е причина за произшествието. Съставен е акт.

Само с материални щети са другите четири катастрофи през последните три дни на територията на областта.

В района на спирка “Джебел” водачът на “Фолксваген” К.Ю./37/ блъснал кон на платното за движение. При изпреварване на ул.”Първи май” в Кърджали “Сеат”, управляван от Г.С./40/, ударил “Опел”. В района на село Плазище водачът на “Опел” Р.Х./45/ при недостатъчна ширина на платното не пропуснал товарен “Мерцедес” и последвал челен удар. На бул.”Беломорски” в Кърджали “Опел”, управляван от А.И./25/, при заобикаляне блъснал странично “Хюндай. Виновният за произшествието напуснал мястото, не спрял на подаден сигнал със стоп палка от полицаи и бил установен по-късно. Няма констатирана употреба на алкохол от шофьорите. На виновните са съставени актове.

Бързо производство срещу С.С./33/ образувано в управление в Кирково. Мъжът се движил с автомобил “Хюндай” и бил спрян за проверка в село Кирково. Тестът за алкохол на водача отчел 1,60 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анализ. Шофьорът е задържан в полицейското управление.

24rodopi.com

hard admin

*

Top