Пиян сам поиска дрегер

  • Байрамали Сюлейман не иска да премести автомобила, оставен пред РПУ, защото ударил няколко чашки

Росен ДЕЯНОВ
Кърджалиец, който паркира колата си пред входа на полицейското управление, отказа да я премести с аргумента, че е много пиян. Малко преди полунощ в четвъртък 41-годишният Байрамали Сюлейман спрял пред РПУ-то във “Веселчане” и поискал да го проверят с дрегер. Уредът отчел 2.30 промила, което прави поне четири ракии. Шофьорът дал и кръв за химически анализ. По случая е образувано дознание. След 12-часов престой в ареста е бил освободен.
Байрамали спрял колата пред входа на управлението. Дежурният полицай му казал, че няма право да паркира на това място. Препоръчал му да премести автомобила. Байрамали обаче отвърнал, че не може да шофира, защото е пил.
Защо шофираш пиян, скастрил го дежурният. Кърджалиецът обяснил, че именно затова е дошъл сам в полицията.
Случаят с Байрамали Сюлейман не е единичен, твърдят дознатели от Кърджали. Преди около две години жител на село Седловина също се предаде сам, след като беше седнал зад волана почерпен.

Мъжът имал семейни проблеми. Сдърпал се с жена си. Сигурно затова предпочел да го задържат в полицията. Тогава не му беше наложена строга санкция заради смекчаващото вината обстоятелство, че се е предал сам.

информация: в. Нов Живот
[center]

[/center]

hard admin

*

Top