Пиян се преобърна с колата си край Мургово и избяга – заловиха го, в Бенковски 24-годишен гони алкохолен рекорд зад волана

Незабавно производство е образувано срещу шофьор, причинил катастрофа след употреба на алкохол и две бързи производства срещу водачи, управлявали в нетрезво състояние, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.

“Фолксваген” с водач Р.А./40/ се преобърнал по пътя между селата Горна крепост и Мургово снощи около 19,30 часа. Шофьорът напуснал мястото на произшествието и бил установен около час по-късно. Тестът за алкохол отчел 2,06 промила. Водачът е задържан в РУП-Кърджали.

2,32 промила е отчела пробата за алкохол на М.Ю./24/, който пътувал с “Форд” от Бенковски за Дрянова глава. На разклона за село Хаджийски бил проверен “Мерцедес”, управляван от М.Д./23/. Тестът за алкохол на водача отчел 1,45 промила. Издадени са талони за медицински изследвания и са взети кръвни проби. Шофьорите са задържани в РУП-Кирково.

Лек автомобил “Волво” с водач Р.Е./20/ блъснал спрял за осигуряване на предимство “Опел” на кръстовището между улиците “Джебелска” и “Славянска” в Кърджали. Няма констатирана употреба на алкохол. На виновния шофьор е съставен акт.

hard admin

*

Top