Пламен Панев: Като директор трябваше да поддържам тезата, че „турския“ театър „Кадрие Лятифова“ не е закрит, а се е слял, за да сме симпатични на ДПС!

Бившият директор на театъра в Кърджали Пламен Панев призна, че в последните 3 години и половина е бил подлаган на натиск от ръководството на министерството на културата.

В театъра в Кърджали, като директор трябваше да поддържам тезата, че „ турския” театър , който е кръстен на името на майката на Вежди Рашидов не е закрит, а се е слял с ДКТ “Димитър Димов”. Всичкото това, за да сме някак симпатични на ДПС, но как да станеш симпатичен на ДПС когато кметовете не искат да чуят за Рашидов, а ти си негов наместник в този град! Как от малкия си пост на директор на театър се става парламентьор между ГЕРБ и ДПС или които и да са политически партии? И как, кажете ми най накрая, как  се сливат театри?“, твърди Пламен Панев, доскорошен директор на театъра в Кърджали.

Ще припомним, че театър „Кадрие Лютифова” бе закрит в първите дни на мандата на Вежди Рашидов като министър на културата.

 

Конкурсите на Министерството на културата са фалшиви! Чиновници провалят реформата в театрите! Истината за закрития театър „Кадрие Лятифова” в Кърджали – четете по-късно тук—————————————————————–
Намери бързо и лесно нов автомобил!

hard admin

*

Top