Подарък от Община Момчилград: Безплатен граждански ритуал на 14 февруари

Безплатни граждански ритуали ще подарява Общинска администрация в Момчилград на двойки, решили да сключат брак в Деня на влюбените – 14 февруари. Инициативата на общинарите е под мотото „Кажете „Да” в Момчилград на Свети Валентин.
За влюбените, решили да се врекат във вечна вярност в рамките на празника, са подготвени още куп изненади. Професионален фотограф ще запечата любовта на младоженците с безплатен фотоалбум в градския парк или друго място по избор в града. Записванията се извършват в отдел „ГРАО” до 17.00 часа на 13.02.2014г. Не е изключено „промоцията” за влюбените да бъде валидна и за 15 февруари, тъй като е съботен ден.
Празникът на влюбените ще бъде отбелязан в Момчилград с раздаване на любовни късметчета – Валентинки. Атрактивна арка от балони под формата на сърце ще бъде атракцията в градския парк. Освен любовни пожелания момчилградчани и гости на града ще получат и безплатни снимки за спомен. За настроението на празнуващите Трифон Зарезан Община Момчилград ще осигури безплатно вино за наздравица.
hard admin

*

Top