Политици пият кафе в Кърджали: Абдалинът Росен Петров щял да става министър, ама забравя, че е в подразделението на Доган!

Бившият телевизионен водещ Росен Петров бе обявен за „Абдалин №1 в българската политика”, защото обявил, че иска да става министър на вътрешните работи, а в същото време атакувал емоционално в пияно състояние истинските си шефове.
Това коментираха на традиционното си сутрешно кафе кърджалийските лидери на партията на Касим Дал, в заведение до Пазара на производителите. Те бяха бесни на изгонения от „Шоуто на Слави”, а вече и от Бтв, бивш сценарист и водещ, който в предаване по Нова телевизия нарекъл партията на Касим Дал „най-турската”.
„В ДПС да не са ескимоси, бе, абдалино (глупако – б. р.)? Този Росен Петров, който е бивш милиционер, има проблеми с алкохола, но и с реалността. Той влезе в партията на Бареков „България без цензура”, която за всеки средно интелигентен човек е ясно, че е патерица на ДПС, както АБВ на агент Гоце е патерица на ГЕРБ”, анализираха нервно хората на Касим Дал.
Росен Петров можел да стане министър, ако разбира се „България без цензура” някога прескочи 4-те процента, само с позволението на Доган, Местан и другите от ДПС.
“Не бих допуснал Турция в Европейския съюз. Никога, на никаква цена. Не бих допуснал да говори в парламента оня, какъв беше, черния – Харсъзов – Хафъзов. Какъв е тоя – талибан. ДПС трябва да го изключи веднага, а след това ДАНС да го сложи в един чувал. Ако ме оставят с него в една стая за 20 минути… “, заяви Росен Петров, преди водещият Мартин Карбовски да го прекъсне и за пореден път да го помоли да намали патетичния тон. “Ма, к`ва патетика, бе?! Аз си вярвам, бе, човек! Ти ако не си вярваш – ок, но аз си вярвам!”, подскочи Петров при първия опит на Карбовски да го успокои. 
hard admin

3 Comments

  1. ТМ said:

    Нека хората сами преценят кой какъв е и дали са му стойностни изказванията.

  2. Христо Николов said:

    Всичките тези измислени “талибани” да си ходят там от където са, ДПС и те трябва да си ходят Това е България, тук няма място за вас фанатици такива, само искате да крадете от страната ни и искате пак България да си е ваша както си и наричате в Турция. за вас България е Бугаристан (превод – Турска провинция) гадове мръсни Вън от страната ни и от ЕС нямате място тук.

*

Top