Полицаи блокираха магистрала „Тракия“, търсят съучастниците на Мегера – най-опасният касоразбивач на Южна България

Засилено полицейско присъствие има на автомагистрала “Тракия”, заради разбития трезор в Кърджали, съобщават пловдивски медии.

Полицаи от Специалните сили с маски и дълго оръжие проверяват част от автомобилите, движещи се в посока София. КПП-то е в района на бензиностанция “Шел”. Миналата нощ при обир на обществен трезор е задържан един от най- прочутите касоразбивачи в България – пловдивчанина Славчо Магеров, известен в престъпния свят с прякора Мегера. Както 24rodopi писа, той е арестуван към 1.20 часа в нощта срещу петък, след като е разбил 30 касети.

За да задържат крадеца на органите на реда им се налага да използват оръжията си. Те стрелят със стоп патрони срещу Славчо Магеров и така успяват да му щракнат на китките белезниците и да го тикнат в ареста. Съучастниците му обаче са успели да се измъкнат и полицията в няколко областни дирекции е на крак заради тях. Както първи 24rodopi писа, поне 4-ма са успяли да избягат.

Славчо Магеров е много добре познат на полицията обирджия, специализирал се в задигането на пари от трезори и чейнджбюра като в истински екшън филм.

hard admin

*

Top