Полицейските: Задържаха камион с 32 кубика незаконни дърва, още един родител отива на съд – дължи 1 200 лева на детето си

Задържаха камион с 32 кубика дърва без разрешително
 
Досъдебно производство е образувано в РУП-Джебел за превоз на дърва без разрешително, съобщиха от полицията. След извършена проверка е установено, че товарен автомобил с ремарке превозва 32 пространствени кубични метра дървесина. Превозното средство и дървата са на съхранение в Районното полицейско управление.
 
Пипнаха шофьор с 2,10 промила алкохол
 
Пиян водач бе установен да управлява лек автомобил в Ардинско, съобщиха от полицията. Пробата на 50-годишния шофьор показала 2,10 промила алкохол. Образувано е бързо производство.
 
3 ПТП, няма пострадали, единият водач-пиян
 
Три пътни произшествия са възникнали на територията на областта през уикенда. Няма пострадали граждани, нанесени са само материални щети. При една от катастрофите водачът е употребил алкохол.
 
Погнаха пореден родител, дължал 1200 лева от издръжки
 
Поредна проверка срещу родител, неизплащал издръжка се извършва в областта. Служители на РУП-Ардино проверяват жител на Крумовград, осъден да издържа свой низходящ, но не изпълнил това свое задължение. Родителят дължал десет месечни вноски в размер на 1 200 лева.
hard admin

*

Top