Полицейски: Банда хлапаци разбива кафе-автомати в Момчилград

Група от непълнолетни и малолетен, разбила два кафе машини в Момчилград, е заловена от полицаи, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Около 21 часа във вторник автопатрул забелязал тичащ човек край един от автоматите и спрял за проверка. След като било установено, че този апарат и друг в съседство са разбити, били организирани издирвателни действия. На различни места в града полицаите заловили четири момчета – един малолетен на 13 години, двама 14-годишни и един на 16 години. У тях са намерени 81 лв. на монети. Непълнолетните са задържани в специалната стая в полицейското управление. На малолетния е оказана полицейска закрила. Работата по изясняване на случая продължава.
 
Свиха 50 стека цигари от магазин в Кърджали
 
50 стека цигари са били откраднати от хранителен магазин в Кърджали, съобщиха от полицията. В обекта било проникнато, след като бил счупен патронът на входната врата. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство в РУП-Кърджали и се издирва извършителят.
 
Комин на къща пламна в Ахрянско
 
 Комин на къща в село Ахрянско се е запалил във вторник, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Сигналът за произшествието е подаден в 11,13 часа. Екип на пожарната служба в Ардино е потушил огъня. Няма нанесени материални щети.
hard admin

*

Top