Полицейски: Малолетен обра детска градина, 43-годишен сряза гумите на автомобил във „Възрожденци”, източиха 100 литра гориво от „Ивеко”

Четирите гуми на лек автомобил “Рено” са били срязани през нощта в понеделник, съобщиха от полицията. Колата била на паркинг в кв.”Възрожденци” в областния център. Дежурна оперативна група от РУП-Кърджали е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство за повреда и унищожаване на чуждо имущество. При организираните издирвателни действия полицаите са задържали извършителя на деянието А.Х.(43).

Сигнал за откраднати 100 литра гориво е подаден в РУП-Кърджали. Товарният автомобил “Ивеко”, от който е било източено горивото, бил на паркинг на търговска верига. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство. 

Пособия и канцеларски материали са били откраднати от детска градина в Крумовград, съобщиха от полицията. В обекта е било проникнато, след като е била взломена врата. Полицаи са установили извършителя – 14-годишно момче, което е настанено в стаята за малолетни и непълнолетни в полицейското управление.

hard admin

*

Top