Полицейски: 67-годишен с товарна кола блъсна мотопедист, край Аврен горяха отпадъци, във Фотиново се бореха със стършели

Две са пътните произшествия вчера в областта. Мотопедист е пострадал в село Завоя, след като е бил блъснат от товарен “Фолксваген” с водач Е.М./67/. При заобикаляне на паркиран “Фолксваген” шофьорът на товарната кола управлявал с несъобразена скорост и ударил движещия се пред него мотопед. Пострадалият 65-годишен мъж е бил прегледан в Центъра за спешна помощ в Кирково и освободен. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. На виновния е съставен акт.
В резултат на движение с несъобразена скорост и нарушена дистанция “Мерцедес”, управляван от Ш.Р./42/, блъснал движещ се пред него автомобил “Ауди”. Произшествието е станало на бул.”Беломорски” в Кърджали в 10,45 часа. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. На виновния е съставен акт.
Пожари и аварийно-спасителни дейности. Екип на пожарната служба в Крумовград е загасил горящи отпадъци по пътя за село Аврен след подаден сигнал снощи в 20,45 часа. Човешка небрежност е причинила запалването. Няма нанесени материални щети.
Спасителен екип от участъка в Бенковски е премахнал гнездо от стършели в къща в село Фотиново снощи около 21 часа.
24rodopi.com
hard admin

*

Top