Полицията: Жена с „Хонда” блъсна кола, ел.табло, налетя и на дърво, след нея се появи шофьор с 2,20 промила алкохол в кръвта

На ул.”Републиканска”, до блок “Спартак” в Кърджали лек автомобил “Хонда” с водач С.П.(22) се блъснал последователно в правилно паркиран “Фолксваген”, електрическо табло и дърво. Това съобщиха от регионалния пресцентър на МВР във връзка с катастрофата в района на спортна площадка „Спартак”, за която 24rodopi вече писа.
Транспортното произшествие е станало вследствие на движение с несъобразена скорост, съобщиха от полицията. Водачката е била настанена в болница под наблюдение. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анализ.
Малко след инцидента на същото място е дошла кола, в която имало двама пияни мъже.
Бързо производство е образувано в РУП-Кърджали срещу Д.И.(29) за управление на автомобил след употреба на алкохол, съобщиха от полицията. Той се движил с “Фолксваген” и бил проверен в неделя около 3,30 часа до блок “Спартак” в областния център. Тестът за алкохол отчел 2,20 промила. Водачът е задържан в полицейското управление. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анализ.
hard admin

*

Top