Полицията: Причините за трагедията в Джебел са в процес на изясняване! Викат за разпит бившия мъж на Джейлян – Орхан?

24-годишна жена и 7-годишната й дъщеря са били открити мъртви днес в апартамент в град Джебел, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.

Както първи 24rodopi.com писа (тук и тук), млада жена и дъщеря й, която е била в първи клас, бяха открити в окървавен апартамент в жилищен блок до гимназията в града. От 3-4 дни никой не е виждал разведената Джейлян и дъщеря й Джейда.
В официалното съобщение на полицията се казва още:
„Сигналът за трагедията е подаден от съсед. Мястото на произшествието е заградено от полицията. Огледът ще се извърши под ръководството на окръжния прокурор Светлозар Лазаров. На място са директорът на ОД на МВР-Кърджали комисар Петко Деведжиев и началникът на следствието Стефан Георгиев. Причините за трагедията са в процес на изясняване”.
Бившият съпруг на Джейлян – Орхан, ще бъде разпитан.
Както вече 24rodopi.com писа, наетата от Джейлян квартира била цялата в кръв. По всяка вероятност се касае за жестоко убийство.
„Джейлян беше заредена за живот, едва ли е посегнала на живота си. Разведена е от една година. Родителите й работят в Германия и й изпращаха пари. Неотдавна семейството купи къщата на д-р Желязков в Джебел, но Джейлян и дъщеря й Джейда живееха още на квартира. Джейда беше ученичка в първи клас”, разказа пред 24rodopi.com близка на младата жена, която била от района на Фотиново.
Джейлян се омъжила за джебелчанина Орхан, когато е била на 18 години. Двамата се развели преди година. Тя имала нов приятел.
Бащата на Джейлян и дядо на Джейда – Ергюн, в момента пътува от Германия. Родът е от село Старово, микрорайон Фотиново, община Кирково.
hard admin

*

Top