Полицията: Първо предупредихме Роко, но той продължи с нападките – арестувахме го! Ще отнесе глоба или пробация

За неизпълнение на полицейско разпореждане вчера в РУП-Кърджали е задържан Е.Ю./45/, съобщиха от полицията. Той се опитал да пречи на действията на длъжностни лица при опис на имущество. След отправено предупреждение от полицаите не прекратил нападките и е задържан. Съставен му е акт.
Както вече 24rodopi съобщи, Ерджан Рашид-Роко е бил задържан в четвъртък привечер в Кърджали, след като оказал съпротива на съдебни изпълнители при описа на имуществото си. Описан е бил бар “Париж” и офисите на горния етаж на сградата.
Припомняме, че на 14 април 1997 г. сутринта в 6 ч. Роко бе арестуван при зрелищна акция по обвинение за притежаване на фалшива валута и близо 5 г. бе в затвора. Тогава при него бяха открити 413 000 германски марки и 20 000 долара, всички менте.
Бизнесът му се срина, а комисията за незаконно имущество взе имотите му след дълга съдебна битка. Рашид ще се раздели не само с бар “Париж” и офисите над него, но и с бившия ресторант “Рибарска среща”, две оранжерии в Джебел, тракторна база със склад и ремонтна работилница в село Сушево, ханче край разклона за Момчилград и Джебел, 5 апартамента и 5 автомобила и др.
Рашид ще бъде съден най-вероятно в понеделник. Ще отнесе глоба или пробация, заявиха за 24rodopi.com юристи.
hard admin

*

Top