Полицията: Фризьора не е бил в Кърджали в нощта на обира на трезора

Арестуваният преди 10 дни Симеон Василев – Фризьора не е участвал в обира на обществения трезор в Кърджали, съобщиха от полицията в Перник.
Фризьора бе арестуван заедно с Росен Драгомиров – Синбад. Последният е в ареста в Кърджали, но Фризьора вече е на свобода.
При разпитите станало ясно, че Василев няма общо с обира на трезора. Въпреки това, той продължава да е в полезрението на полицията, защото е криминално проявен, твърди шефът на полицията  в Перник Валентин Димитров.
36-годишният Росен и 28-годишният Симеон бяха задържани на язовира в радомирското село Стефаново. Акцията била проведена през нощта, но въпреки това двамата заявили, че ловят риба.
Синбад е сред най-известните престъпници в Перник. Той е от групата на касоразбивача Валентин Кирилов – Пуйката, който в момента е обявен за общодържавно издирване. Драгомиров има 26 регистрации в полицията, сред които за кражби, разпространение на дрога, грабежи и хулиганство.
Фризьора също има множество регистрации в полицията – за кражби, наркотици, хулиганство и управление на МПС след употреба на алкохол.
hard admin

*

Top