Поп и мюфтия: Пожелаваме на пътуващите по пътя за Маказа да не стигат до нас!

Министър Терзиева поля вода от менче, за да им върви на шофьорите 
Багдасаров: Вече няма да режем ленти, като Бойко Борисов
„Бихме желали да бъдем последните, от които пътуващите по този път имат нужда. Много водачи карат с бясна скорост по новите пътища. Пожелаваме на тези, които пътуват по това шосе да не стигат до нас. Призоваваме ги да спазват знаците. Това е път на комшулука. Нека четат напътствия в Гугъл на сайта ни с районния мюфтия Бейхан Мехмед”, заяви енорийският свещеник отец Петър малко преди автомобили да тръгнат по новата 24-километрова отсечка от спирка „Джебел” до село Подкова.
Енорийският свещеник на Кърджали отец Петър и районният мюфтия Бейхан Мехмед благословиха новият пряк път, свързващ Кърджали с ГКПП „Маказа”.
Неговият колега районният мюфтия Бейхан Мехмед отправи молитва към Всевишния. Той подчерта, че с отец Петър цяла нощ са се молили да няма произшествия на новия път. Това шосе ще ни свързва със съседите и това е чудесно, отбеляза божия служител.
Както вече 24rodopi.com писа, пътят бе открит тържествено от министъра на регионалното развитие и благоустройството Десислава Терзиева. Тя поля вода от менче, за да им върви на шофьорите и опита от питата с мед.
„Вече няма да режем лентички, като Бойко Борисов”, пошегува се народният представител Милко Багдасаров.
Вижте видео – в дясната колона
hard admin

*

Top