Порноклипът с мечтаещата да стане фотомодел ученичка е 20-минутен! Тв-измислица забърка момичето в нов скандал (скандалните снимки)

Порноклипът с 15-годишната ученичка С. е с продължителност около 20 минути. Качен е от Дельо, внук на лихвар. Това разкриха за 24rodopi.com отлично осведомени източници.
Както първи вчера 24rodopi.com писа, секс приключенията на 15-годишна ученичка с пълнолетния й приятел от известно кърджалийско училище скандализираха града край Арда.

От видеото, което било качено в Интернет от Дельо, приятел на главния герой от порното, става ясно, че в апартамента има и други хора. Дельо е син на известен лихвар в Кърджали, поясниха запознатите.
Клипът е правен по време на ученически купон.
„Дельо не е пълнолетен, на 13 години е”, отговориха приятелите му по повод апела на родители да бъде задържан от полицията.
15-годишната ученичка от елитна гимназия в Кърджали, която попадна в скандално видео в интернет, имала връзка с бащата на гаджето си, това пък съобщава TV7. Именно младият рогоносец пуснал порно клипа, за да отмъсти, твърдят от телевизията. Момчето заподозряло, че малката му приятелка е правила секс с баща му, върви мълвата сред учениците от елитното училище.
“Това са пълни глупости. Момичето е невинно. Клипът е качен в Интернет от момче, което научил, че участникът в клипа спи и с майка му. Затова отмъщава. Става като в латиносериал, но това е положението”, разкриха пред 24rodopi.com отлично осведомени. 

24rodopi.com

Още по темата:
Ученичката от порно клипа – дъщеря на политик! Бащата – кандидат за общински съветник;

Тя иска да стане манекенка! Любимият й стих е:
Ти си този с надпис „Забранено”,
но си взимам пак и пак. Не, не!
Всеки друг е пята песен.
Само с теб дъха ми спира, мистър Грешен.
Четете във всекидневника „24х7 Родопи
hard admin

*

Top