Почина мъжът, който обгоря от взрив на газова бутилка в жилище на кърджалийка в Мадан

Почина 24-годишният маданчанин, който обгоря от взрив на газова бутилка в Мадан, научи 24rodopi. Мъжът бе в много тежко състояние, с 65% обширни и дълбоки изгаряния по лицето и тялото.

Припомняме, че Александър Филипов пострада при огнен ад минути преди полунощ на 25 август. Младежът от махала Митовска живеел сам на квартира в гарсониера в блок на улица “Република” в центъра на Мадан. Пламъците са обхванали апартамента на 37-годишна жена, която живее в Кърджали. Пожарът е бил забелязан от двама полицейски служители на РУ МВР – Мадан. Те се качили на последния етаж на жилищната сграда, от където чули виковете за помощ на 24-годишния мъж. Те разбили вратата и успели да го извадят. Минути след като го евакуират и излизат от апартамента, се чува взрив, който е от газова бутилка. Пострадалият от инцидента незабавно е транспортиран в УМБАЛ – Пловдив. На мястото на инцидента пристигат два екипа на пожарната служба в Мадан, които евакуират още десет човека от същия вход на жилищния блок и извършват пожарогасенето.
Дни наред лекарите в Пловдив се бориха за живота на родопчанина. От болницата дори обявиха кампания за набиране на кръв за пострадалия.
На снимките: Огненият ад, обхванал жилището на Александър и това, което остана от апартамента след пожара
24rodopi.com
hard admin

*

Top