Предизборната помия започна с писмо-менте: Караянчева и Таушанова са скарани

От няколко часа се правят опити „писмо на Антония Вачева” да се появи в 24rodopi. От извършената проверка на наши репортери стана ясно следното:

1.Вече е даден ход на предизборна кампания`2013;

2.Писмото е менте, няма такъв човек с имената на подателя;

3.Вероятно незабелязан за бъдещ кандидат-депутат от симпатизантите на ГЕРБ е решил да си отмъсти по елементарен начин или по изпитания метод с измислени писма, е действала някоя от опозиционните сили.

Публикуваме без редакторска намеса писмото, което вероятно вече обикаля и из други медии.

 

„Както знаете ГЕРБ провежда събрания по общини за номиниране на депутати.

Днеска присъствах на две събрания в Кирково и в Момчилград.

Указанията преди събранията бяха, че всички единодушно трябва да посочат Цвета и то във всички общини.

На събранията не е била поканена Таушанова, но тя изненада организаторите като дойде забележете със служебния автомобил, тоест използва институцията за политика.

Между нея и Цвета видимо има напрежение по номинирането.

Издигнатите кандидатури също са подсказани на събранието съобразно стратегията на Цвета.

Подсказано е на кирковчани, че трябва Есад да е номиниран, а не друг за да нямат помаците в Кирково притенции за второто място в листата и понеже не всички са съгласни с това им се пробута кандидатурата на Красимир Хаджиев, който е родом от Чакаларово, но живее в Кърджали. Той е и общински съветник в Кърджали.

С номинацията на тези кандидатури двамата Есад и Красимир няма да имат претенции за подредбата и ще улеснят Цвета да го направи сама.

В Момчилград се разигра същия сценарий само, че там се намеси и Таушанова и им обърка малко схемата.

Интересно е да видите този Красимир, с какво се занимава, бизнеса му е производство на мебели и всички директори на училища бяха задължени да му поръчват обзавеждане, дори и да нямат нужда за да му се създаде работа и да се въртят едни пари.

Той лично застави директорите в Кирково назначени от ГЕРБ да дадат ученическите столове на подставено лице собственика на механа Родопчани

Антония Вачева”.

hard admin

*

Top