Приятелката на Октай: Той е сам, никой не може да му внуши и да го купи

Смятам, че правата на Октай Енимехмедов са потъпкани, той не е ранил никого, но него го пребиха. Това каза в “Часът на Милен Цветков” приятелката му от Бургас Мария Желязкова, която вчера за първи път се появи по време на делото срещу него. Мария разказва, че има две деца, разделила се с мъжа си и година и половина била с Октай. След като той бил приет да учи в София, двамата се разделили. Това станало в началото на лятото на 2012 година. Мария твърди, че нападателят на Доган винаги е бил галантен и внимателен, никога не е избухвал и не е недоволствал. Бил уравновесен и много точен към приятелите. Чувствал се българин и се чудел как истинските българи търпяли положението в България.

Никой не може да му внуши да извърши такова нещо, още повече за пари, коментира възможността за поръчителство Мария.  Тя допуска, че е възможно Октай да е бил несъгласен с някои от действията на Доган и затова му е посегнал. Според приятелката му той нямал комплекси, че не е забелязван, нито пък държал да бъде на първа линия на всяка цена.

Мария не отрича, че като непълнолетен, Октай е имал неприятности с полицията заради притежание на наркотици, но твърди, че никога не го е виждала да употребява дрога, нито пък да прекалява с алкохола.

hard admin

*

Top