При зверска катастрофа загина съпругата на милионера Кяшиф Кяшиф, той е шофирал редкия модел джип

При зверската катастрофа снощи е загинала съпругата на милионера Кяшиф Кяшиф, съобщиха за 24rodopi.com осведомени източници.

Двамата пътували в джипа на бизнесмена от Джебел за Кърджали. Катастрофата с джип “Кадилак” на бизнесмена и лек автомобил е станала на прав участък, в еднопосочна лента, в района на село Глухар, след 1.00 часа.
Както вече 24rodopi.com писа, от този модел джипове в България има само два. „Колата е била сочена за една от най-надежните на пътя у нас”, поясниха пътни полицаи.
Кяшиф Кяшиф, който е собственик на „Джебел-96″ (бившата „Пневматика” в Джебел), е настанен в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски”. Няма опасност за живота му, заявиха пред 24rodopi.com медици. Взета му е алкохолна проба.
Вероятно причина за катастрофата е неправилно изпреварване.
В района на инцидента се въведени временни ограничения. Между спирка “Джебел” и разклона за Глухар, който участък е част от международния път за Гърция, движението е двупосочно. Затворено за МПС-та е платното в посока Кърджали. Очаква се така да остане през целия ден заради следствените действия.
24rodopi.com
hard admin

*

Top