Продадоха куклата на Калин Врачански от кърджалийския театър с благотворителна цел

Куклата, с която известният актьор Калин Врачански, е играл в кърджалийския театър бе продадена с благотворителна цел. Това стана в столично заведение, където се състоя благотворителен концерт.

По време на събитието бяха събрани над 3 000 лв.  Организаторите бяха организирали изложба от предмети, които се продаваха за каузата. Посетители си тръгнаха с обувките на Орлин Павлов от Dancing Stars, короната на модела Бориса Тютюнджиева от един от първите й конкурси през 2006 г. Колекционерите можеха да станат собственици на диск с „Всеки ден” – последният албум на Сленг, кукла, с която Калин Врачански е играл представления в Кърджали, сценичен костюм на Йоко Захариев, топката, с която националният отбор по художествена гимнастика изигра съчетанието си по „Лунната соната” на Олимпиадата в Лондон през 2012 г. Свои спортни аксесоари бяха донесли футболистите Валери Божинов и Ники Михайлов.

Всички средства, които бяха събрани ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за 5 000 български семейства, които живеят в крайна бедност.

hard admin

*

Top