Прокуратурата погва Кадир Мустафов, Исмаил Кюсеюмер и другите за побоя над Октай Енимехмедов

Софийската районна прокуратура се е заела сериозно със задачата да потърси наказателна отговорност от побойниците на Октай Енимехмедов, който на 19 януари извади газов пистолет и го опря в челото на лидера на ДПС Ахмед Доган в зала 3 на НДК.

След неуспешния опит за покушение, Октай бе свален на земята от делегати, някои от тях буквално го пребиха под безучастните погледи на гардовете на Националната служба за охрана, пише агенция Пик.

“По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Производството е заведено срещу неизвестен извършител. В момента се извършва проверка на видеозаписите и снимките от инцидента, за да се идентифицират лицата, които са нанасяли удари по Октай Енимехмедов. Наблюдаващият прокурор по случая ще прецени по отношение на наказателната отговорност”, заяви пред Пик Руси Алексиев, заместник районен прокурор на София.

Сред биячите на Енимехмедов са разпознати двама от Кърджалийско – Исмаил Кюсеюмер и Кадир Мустафов.—————————————————————–
Намери купувач за твоята кола лесно!

hard admin

*

Top