„Прокурор на Роко“ – водач на кандидат-депутатска листа

Човек на Ерджан Рашид – Роко е водач на листата на партия „Ред, законност, справедливост” във Варна, съобщава „Афера”.

Яне Янев сложи за водач на кандидат – депутатската си листа за Варна Олег Атанасов, представяйки го като „представител на гражданската квота в листите на РЗС”, посочва изданието и продължава „Олег Атанасов обаче си е чисто и просто общински съветник в Девня, влязъл там в Общинския съвет на отминалите местни избори от партия „Либерален алианс” на Веселин Марешки”.

Във визитката на водача на Яне за Варна Олег Атанасов е представен така:

„Олег Атанасов е на 45 г. от Варна. Има висше образование, специалности Право и Борба с криминалната престъпност. Работил е като следовател към Окръжна следствена служба и като прокурор при Районна прокуратура – Варна. Към момента работи като адвокат. Представител на гражданската квота в листите на РЗС.”

Бихме допълнили информацията, че от времето, в което Олег Атанасов бе прокурор в Районна прокуратура името му забъркано в скандал с Ерджан Рашид Роко. През 1997 година името на прокурор Атанасов бе забъркано, че е ял и пил с Ерджан Рашид – Роко, който пък бе обект на акции на ЦСБОП, пише „Афера”.

hard admin

One Comment;

  1. сервизно обслужване на пожарогасители said:

    Това че този господин….” Яне Янев сложи за водач на кандидат – депутатската си листа за Варна Олег Атанасов, представяйки го като „представител на гражданската квота в листите на РЗС”, ….” хич няма да ме накара да го харесам.Има нещо антипатично в този човек не мога да определя какво точно.И това че всеки си назначава който иска не ели малко притеснително не би ли трябвало ние да избираме.Сегашното политическо положение е жестоко, ние не можем да си изберем както трябва правителство, пък само като си представя какво става в другите страни като Сирия за какво се борят ми идва да се разплача.

*

Top