Пуснаха наръчник „Как да спечеля добри пари от първата ми година в земеделието в Кърджалийско“

Наръчник за успех в земеделските начинания в Кърджалийско, дори от „новобранци” в бранша, предлагат от Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите.
„Тези наръчници са много интересни и полезни. Те са цяла енциклопедия, защото в тях са дадени технологиите и начина на отглеждане на почти всички видове животни и растения, които могат да намерят място на пазара. Те са едно надеждно помагало, защото са дадени всички почвено-климатични условия в Кърджалийско и технологиите за отглеждане. Посочени са стратегии за пазар. За асоцииране. Който желае да се занимава с агробизнес, спокойно може да се справи с такъв наръчник”, поясни за 24rodopi.com проф. Васко Василев, който е заместник ректор на университета. 700 човека от област Кърджали са възпитаници на университета, който стартира преди 7 години като колеж.
Завършилите университета се шегуват, че нито един възпитаник на университета не се е регистрирал като безработен, докато при завършилите актьорско майсторство в България това вече става традиция, въпреки многото театри и телевизионните сериали.
hard admin

*

Top